2% persoane fizice

/2% persoane fizice
2% persoane fizice 2018-05-22T19:13:48+00:00

Alegeţi să redirecţionaţi 2 la suta din impozitul aferent anului 2013 către Asociaţia Don Orione, decizia dumneavoastră putând să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii a mai multor categorii vulnerabile.

Conform  prevederii din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcţiona 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit  aferent anului 2013 care poate fi redirecţionată către Asociaţia Don Orione.

Formularul 230 trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat. Nu este necesară  specificarea sumei şi nici ataşarea Fişei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2018. În cazul în care rezonaţi cu ceea ce reprezintă cauza noastră şi adunaţi mai multe formulare de la colegi, prieteni, familie sau colegi de serviciu  ne anunţaţi şi ne vom ocupa noi de preluarea formularelor şi de transmiterea acestora către administraţiile financiare aferente.

Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră şi vă aşteptăm în vizită! Descarca formularul 230 Persoană de contact: Ciprian Cobzaru contact@asociatiadonorione.ro 0740582752