3,5% persoane fizice – 20% persoane juridice

/3,5% persoane fizice – 20% persoane juridice
3,5% persoane fizice – 20% persoane juridice 2023-01-06T16:16:02+00:00

Alegeţi să redirecţionaţi 3,5 % din impozitul aferent anului 2022 către Asociaţia Don Orione, decizia dumneavoastră putând să contribuie la îmbunătăţirea calităţii vieţii a mai multor categorii vulnerabile.

Conform  prevederii din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoană fizică, poate direcţiona  3,5% din impozitul pe venit, plătit statului, către o organizaţie non-guvernamentală. Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donaţie, este doar o parte din impozitul dumneavoastră pe venit  aferent anului 2020 care poate fi redirecţionată către Asociaţia Don Orione.

Formularul 230 trebuie completat cu datele personale, de mână, cu majuscule şi semnat. Nu este necesară  specificarea sumei şi nici ataşarea Fişei Fiscale. Formularul completat se depune direct la registratura administraţiei financiare de care aparţineţi sau la oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 16 martie 2023. În cazul în care rezonaţi cu ceea ce reprezintă cauza noastră şi adunaţi mai multe formulare de la colegi, prieteni, familie sau colegi de serviciu  ne anunţaţi şi ne vom ocupa noi de preluarea formularelor şi de transmiterea acestora către administraţiile financiare aferente.Descarca formularul 230

Sau puteti sa ne sponsorizati

Potrivit art. 21 alin. 4 lit. p) din Codul Fiscal, pentru ca sponsorizarea dumneavoastră să fie deductibilă integral, aceasta trebuie să reprezinte maxim 3 la mie din cifra de afaceri și nu mai mult de 20% din impozitul pe profit.

Descarcati de aici modelul de  Contract de sponsorizare.

Vă mulţumim pentru sprijinul dumneavoastră şi vă aşteptăm în vizită!

Persoană de contact: Marius Beresoaie contact@asociatiadonorione.ro 0756066968