Dupa conferinta „De vorba cu emotiile”

//Dupa conferinta „De vorba cu emotiile”

Dupa conferinta „De vorba cu emotiile”

Dr. Andy Bondy, Pyramid Educational Consultants România și Asociația Don Orione vă mulțumesc pentru interesul arătat Conferinței  „De vorbă cu emoțiile„,  care a avut loc în data de 14 și 15 martie la sediul Asociației Don Orione.

Conferința a fost o premieră în România și a  abordat teme de maxim interes în domeniul intervențiilor terapeutice pentru persoanele cu autism și cu alte dizabilități de dezvoltare.
Dr. Andy Bondy, co-inventatorul metodei de comunicare prin schimbul de pictograme – PECS, și co-fondatorul Pyramid Educational Consultants, prezent pentru prima dată în România, a vorbit unui public de 250 de persoane, terapeuți și părinți, despre comportamentul verbal și  limbajul emoțiilor, elemente importante pentru înțelegerea și dezvoltarea armonioasă a copiilor și persoanelor cu autism și cu alte dizabilități de dezvoltare.
Conferința a fost totodată și un prilej de socializare între experți în domeniu și a fost sprijinită de către reprezentanții Facultății de Psihologie și Științele Educației și ai Universității București cât și de Colegiul Psihologilor din România care a acreditat participarea la conferință cu 12 credite.

Mulțumim Ambasadorului Italiei în România Diego Brasioli, reprezentantului Universității din București, Prof. Univ. Romiță Iucu, reprezentanților Facultății de Psihologie și Științele Educației Conf. Univ. Dr. Lucian Ciolan și Prof. Univ. Dr. Doru Vlad Popovici pentru intervențiile și mesajul adresat participanților.

Organizatorii mulțumesc tuturor partenerilor, participanților și sponsorilor a căror prezență și contribuție au condus la buna reușită a evenimentului.


ROmedic LogoÎn baza parteneriatului media pe care îl avem cu site-ul www.romedic.ro, veți beneficia, în calitate de participanți la Conferință “De vorbă cu Emoțiile”, de un voucher de 50 lei la realizarea unui abonament Gold ROmedic.

Catalogul medical online ROmedic (cu peste 4500 cabinete și clinici și peste 1000 firme medicale) se bucură de succes în promovarea cabinetelor, clinicilor și fimelor medicale. Un abonament Gold vă oferă acces la un pachet profesional de servicii de promovare online destinate segmentului medical în cadrul Indexului Medical. Despre abonamentul Gold ROmedic cititi aici, iar un exemplu de site de prezentare realizat printr-un astfel de abonament vedeti aici.

Pentru a beneficia acum de serviciile ROmedic și de voucherul de 50 lei intrați pe site și să accesați butonul „Înscrie un cabinet” (dreapta sus). După înscriere, în cel mai scurt timp, veți fi contactat de persoana care se va ocupa de administrarea contului dvs. Aceasta vă va oferi suport, consiliere și informații suplimentare legate de contul nou creat.


Mulțumim de asemenea tuturor sponsorilor conferinței: SMA Șerban&Musneci Associates, MAP Mașini Agricole Performante, Restaurantul Nonna Mia, Dipi Agroprest SRL, Primăria Comunei Aliman, Jud. Constanța, Primar Av. Gheorghe Topalu, Enterprise A&D și Hotelurile Sir din București.

By | 2013-03-27T11:31:12+00:00 martie 26th, 2013|Noutati|Comentariile sunt închise pentru Dupa conferinta „De vorba cu emotiile”

About the Author: