Multumim Rotary!

//Multumim Rotary!

Multumim Rotary!

Încă o dată Clubul Rotary ne-a demonstrat generozitatea și apropierea sa față de Centrul nostru din Voluntari. Colaborarea și susținerea au o istorie lungă și frumoasă: Clubul ne-a donat o mașină la începutul activității noastre în București, în 2008 ne-a donat un microbus pentru persoane cu dizabilități  iar în 2009 ne-a achiziționat o cadă pentru hidroterapia copiilor noștri cu dizabilități.
Anul trecut Profesorul emerit Dr. Ludwig Huber a inițiat un proiect în valoare de  16322.14 dolari. Proiectul avea multiple obiective. Primul și cel mai provocator a fost acela de a oferi celor mai mici oaspeți ai noștri un mic spațiu de joacă în aer liber, luând naștere astfel un mic parc de joacă și achiziționând un foișor demontabil pentru perioada verii. Cel de-al doi-lea obiectiv a vizat îmbunătățirea calității serviciului nostru de fizioterapie prin achiziționarea unei scări și al unui perete de cățărare: aceste două mici instrumente vor fi utile pentru îmbunătățirea mobilității copiilor cu dizabilități atât rezidenți cât și de la centrul de zi. S-a achiziționat și un set de teste de evaluare pentru copii și adulți, esențial pentru îmbunătățirea serviciilor de terapie adresate beneficiarilor noștri.
Realizarea proiectului a fost posibilă mulțumită colaborării mai multor organizații: Rotay Club Bielefeld, Rotary Club Cracovia, Fundația Rotary Club și Rotary Club București. Deosebite mulţumiri se îndreaptă către coordonatorii proiectului Dl. Ludwig Huber- CR Biefeled şi  Zbigniew Hayduk- CR Krakow, fără a căror directă implicare implementarea proiectului nu ar fi fost posibilă.
Un sentiment de profundă mulțumire tuturor persoanelor implicate în realizarea întregului poriect: Rotary Club Bielefeld prin preşedinţii săi Gisela Lueck şi Rainer Kolloch, Rotary Club Krakow prin preşedinţii săi Michal Karpiel şi Zygmunt Murdza, The Rotary Foundation, Rainer Kolloch, Gisela Lueck, Zygmund Murdza, Michal Karpiel, Nicolae Pop, Radu Popescu si Sanda Tuchel din partea Rotary Club București. Recunoștința noastră către toate persoanele și față de Providența Divină care utilizează căi infinite pentru a se face simțită.

By | 2014-04-10T12:07:25+00:00 februarie 19th, 2014|Evenimente|Comentariile sunt închise pentru Multumim Rotary!

About the Author: